Norsk på 30 dager.

omslag 2 opplag norsk på 30 dager

Norsk på 30 dager. Hvordan lykkes med norsk i videregående skole? En håndbok for deg som er elev eller privatist 

(Hvis du bare skal opp i muntlig,  se her)

Om boka

Den  er beregnet på elever og privatister som tar norsk for videregående skole. Boka gir tips til hvordan man kan jobbe smart og effektivt med norskfaget. Boka inneholder forslag til en plan der man kan jobbe seg gjennom faget på 30 dager. Planen inneholder ulike ressurser, blant annet lenker til videoforelesninger. Boka er med andre ord interessant også for lærere som ønsker å legge til rette for “flipped learning”.

Forfatteren viser ellers  hvordan man best mulig kan forberede seg på både skriftlig og muntlig eksamen.  En viktig del av boka handler om  studieteknikk med vekt på god bruk av digitale verktøy ettersom det er grunnleggende for et godt resultat også i norskfaget.

Boka foreligger både som ebok og som trykket bok. og kan bestilles gjennom Biblioteksentralen.

Forfatteren har jobbet mange år som lærer og veileder for elever og privatister, har skrevet ulike fagbøker,  og utviklet nettlæring for NKS, NDLA og Campus NooA.

 ISBN (ebok)

978-82-999540-1-3

Pris 175 kroner (Kan kjøpes/lastes ned her)

 ISBN (trykket bok)

978-82-93474-00-5 (2. utgave – oppdatert/revidert)

Pris 289 kroner (+ frakt) (Bestill på mail her) Husk å oppgi fakturaadresse, ressursnummer o.l. hvis annen en leveringsadresse.

omslag norsk 30 dager muntlig norsk

Denne boka er for deg som kun skal opp i muntlig norsk. Den gir både tips til hvordan få god standpunktkarakter i norsk muntlig, men fremfor alt om forberedelse til og gjennomføring av eksamen i muntlig norsk.

Eboka koster 129  kroner og kjøpes/lastes ned her.

 

Legg igjen en kommentar

Sporisand forlag, prosjekter, planer, smakebiter, boksalg